Colecția de bluze care sparge tiparele – ce porți primăvara aceasta plus câteva recomandări de la Naami

0

Cu un scop bine definit, acela de a surprinde plăcut la fiecare apariție, orice femeie își impune ca la schimbarea de sezon să își îmbogățească câte puțin și garderoba. Un bun motiv să mai facă shopping, am putea spune. Însă dincolo de acest stereotip există o exprimare de stil și de preferințe, există o manieră de a ieși în evidență și de a pune în prim plan bunul gust, pe lângă atuurile fizice.

La capitolul bluze, o mare majoritate crede că trebuie să fie acel element ce se mulează perfect pe corp și scoate la înaintare bustul sau talia. De fapt este un concept greșit, întrucât această piesă dintr-o ținută poate fi un bun motiv să te joci cu o paleta de culori, să definești umerii sau să creezi iluzia optică a unor linii armonioase. Poți atrage privirea spre talie, mascând umerii lați; în orice caz, există o mulțime de opțiuni și de maniere prin care o bluză îți poate fi un aliat în a fi o prezență remarcabilă.

Stiluri în 2018

Diversitatea este ceea ce se potrivește cel mai bine în a descrie ce se poartă în 2018. Să nu uităm însă că se necesită și o adaptare la stilul fiecăruia. Iată însă ce a defilat pe marile podiumuri la săptămâna modei  de-a lungul maratonului expus de marile case de modă, ce dau tonul trendurilor. Iată și ce opțiuni oarecum similare le ai de la Naami în materie de bluze dama.

Stilul floral

Dacă tot e primăvară, atunci cu atât mai bine se justifică o preferință pentru un astfel de print. Amintind și de anii 60, acest tip de imprimeu se poate regăsi la orice articol vestimentar și oricând este o plăcere vizuală. Când vine vorba despre bluze, te poți bucura de această imagine alegând spre exemplu modelul Blenda.

Acest tip de bluza de la Naami are un guler neobișnuit, o tăietură foarte definită, ce permite unei linii de tip triunghi să iasă în evidență ca și tip de decolteu. Mâneci lungi și închidere în nasturi, printul cu flori și o combinație de orange cu roșu pal și tonuri de verde reprezintă complexitatea de care ai nevoie pentru a fi remarcată.

Dacă te pasionează în mod deosebit imprimeurile, află că ai mai multe opțiuni de acest gen la Naami. Te va încânta la maxim stilul jucăuș al fluturilor ca și model pentru o bluză în acest sezon. În varianta de stil office imprimeurile potrivite se referă la influența liniilor geometrice, în nuanţe ușor mai pale, potolite și mai degrabă neutre – se bazează îndeosebi pe alb, negru sau bleu, roz ori gri.

Culorile pastel

Garderoba de anul acesta trebuie să fie definită de astfel de culori. Pastelurile sunt preferate, indiferent de ton, fie că este vorba de galben, roz, de nuanțe de albastru, verde și nu numai. Ce vei găsi la Naami în acest sens? Opțiuni de bluze încântătoare care fac fix această descriere de trend. Simplitatea lor este avantajoasă întrucât se pot combina foarte ușor cu tot felul de articole, cu alte culori, sunt versatile și pot deveni dintr-o ținută casual una office.

Nife este un bun exemplu la această categorie. Cu al său decolteu de tip lacrimă, mâneci lungi, o linie dreaptă însă cu pense la zona bustului, o astfel de bluză este confortabilă, dar și elegantă în egală măsură.

Într-un ton de bej, cu un contur negru, parțial, o bluză cu elastic la tiv poate fi o alternativă aici.

Clasicul, mereu la modă. Desigur că albul și negrul, non culoarea și contrastul sunt mereu o alegere bună. Modele de acest gen te scot din încurcătură, de fiecare dată când alegerile vestimentare sunt o povară, aducând un aer ușor elegant sau chiar sobru, în funcție de combinațiile cu celelalte articole vestimentare ale ținutei.

Până la urmă ce contează este că cel mai important trend al primăverii curente e să îmbrățișezi feminitatea în termenii tăi, așa cum te simți tu bine și cum te reprezintă cel mai bine. În note subtile, alteori poate mai îndrăznețe, cu accent pe culoare sau tocmai prin delicatețea tonurilor de pastel poți defini în stil original și propriu cine ești. Acesta este de fapt trendul de care trebuie să ții cont.

loading...
loading...
loading...
loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here