Ce beneficii are ceaiul din coji de nuci asupra organismului. Trebuie să bei și tu

0

Nucile au o multitudine de beneficii pentru sănătate, acestea fiind folosite ca remedii pentru tratarea multor boli sau afecţiuni. Vă arătăm astăzi la ce este bun ceaiul din coji de nuci.

Introducerea nucilor în dieta ta, chiar şi numai câteva, are nenumărate beneficii pentru sănătatea ta. Vezi AICI motivele pentru a consuma zilnic nuci.

Tratarea tusei


Ceaiul din coji de nuci este un bun remediu pentru persoanele care vor să scape de tuse.O mână de coji de nucă pot fi puse într-un recipient, este adăugată apă şi pus la foc pentru a da în clocot. Ceaiul se bea cald, nu fierbinte, neîndulcit, îndulcit cu miere simplă sau cu miere cu lămâie.

Tratează ulcerul

Pentru a trata ulcerul este bine să faci un ceai a cărui concentraţie să fie mult mai puternică. Totodată, recomandarea este ca pe stomacul gol, bolnavul de ulcer să ia câteva linguriţe din acest ceai.

Sursă de calciu

Persoanele care consideră că au deficienţă de calciu pot recurge la varianta consumului constant de ceai din coji de nuci. Zilnic este indicat să beţi undeva între o jumătate de litru şi un litru din acest tip de lichid.

Pentru oboseală, imunitate scăzută, boli de stomac

Se prepară un sirop din 2 pumni de coji verzi de nucă tocate mărunt, şi un litru de apă. se pune amestecul pe fos si fierbe 10 minute, apoi se adaugă cateva cuişoare. Se lasă la răcit, se strecoară şi la final se adaugă 1 kg de zahăr tos sau miere de albine. Se toarnă în sticle închise la culoare. Se ia câte o linguriţă de sirop, de 3 ori pe zi, după masă.

Sursa: adevarul.ro

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here