Cât de proşti ne credeţi, domnule Cioloş?

1

De Eugen Matzota

12548977_955736707796948_1851748541403443484_n-ciolos

Prim-ministrul Dacian Cioloş a uitat foarte repede cum a ajuns premier. Poate că şi meritele sale ar fi contat, dar, într-o Românie cum vedem noi azi, erau mulţi înaintea lui! Să-i aducem noi aminte: morţii de la Colectiv v-au adus la putere, aţi şi uitat asta, nu-i aşa?

Sigur c-a uitat, altfel n-ar fi tolerat ca acest sistem sanitar criminal, unde se schimbă ministrul, dar ceilalţi, nemuritorii, cei care fac parte din caracatiţă, stau acolo, pe fotoliile lor, şi nimeni nu-i clinteşte. Nici moartea celor de la Colectiv, nici moartea bebeluşilor din Argeş…

Apropo de bebeluşii nevinovaţi ce-au plătit cu viaţa doar pentru că s-au născut în România pe care acum o conduceţi. De ce nu l-aţi dat jos pe ministru când aţi văzut că nu poate sau nu vrea să rezolve problema?

Aţi făcut controale în care erau controlaţi oamenii, cu şefii lor cu tot, de către alţi oameni şi şefi din acelaşi sistem, dar de la alt etaj. Poate că, aşa cum e la noi la stat, erau şi rude între ei. Corb la corb nu scoate ochii, aşa spune o vorbă mai din bătrâni.

Când un ziarist care se ocupă cu probleme sportive a dat în vileag gravele abateri, criminale, ca să fim mai clari, din acelaşi sistem la fel de criminal, iar s-au făcut controale. Celebrele dumneavoastră controale între cei ce se cunosc, că doar lucrează de atâta timp împreună…

Acum, s-au terminat toate controalele ce pot prosti lumea şi nu mai puteţi inventa altele să ne aburiţi de tot. Şi, totuşi, după ce aţi tras atâta de timp, de mână cu ministrul acela timid care nici măcar nu stă de vorbă cu dumneavoastră când strada vă trage la răspundere pe amândoi pentru morţii de care sunteţi vinovaţi, aţi mai găsit ceva să ne prostiţi!

Pentru că, aşa cum spune teoria politică, dacă vrei să-ngropi un lucru, faci o comisie. Şi, deşi ministrul cel timid vă sfidează şi pleacă la o slană cu pălincă la Cluj, Domnia Voastră vreţi să vă salvaţi, şi pe el alături, pentru că sunteţi un adevărat european!

Nu de comisii şi controale avem nevoie, domnule Cioloş! Ne trebuie un premier bărbat, cu „cojones”, cum se spune, pentru că nu suntem chiar atât de proşti.

Şi, chiar dac-am fi proşti, suntem mulţi…

loading...
loading...
loading...
loading...

1 COMENTARIU

  1. Va veni timpul sa raspunda si el pentru ce a facut , daca nu acum poate pe viitor , dar cred ca va veni momentul ! a fost cel mai prost premier pe care l-am avut vreodata !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here