Acasă Educatie Când începe școala. Anunțul de ultimă oră făcut de Ministrul Educaţiei

Când începe școala. Anunțul de ultimă oră făcut de Ministrul Educaţiei

0
Sursă foto: Guvernul României

Liviu Pop, ministrul Educației Naționale, a anunțat într-o conferință de presă că a decis să respecte structura anului școlar care a fost stabilită încă din luna februarie.

Vă reamintim că mulți primari au cerut Guvernului să amâne începerea cursurilor, deoarece în foarte multe școli sunt lucrări de renovare.

„Sunt foarte multe şcoli care sunt în renovare şi personal nu cred că amânarea începerii anului şcolar cu o săptămână va schimba foarte mult situaţia din punctul acesta de vedere, dacă vrem să fim cinstiţi cu noi înşine. Alături de Federaţia Asociaţiilor de Părinţi în luna februarie a acestui an am luat această decizie de începere a anului şcolar în 11 septembrie”, a explicat ministrul într-o conferinţă de presă.

Potrivit informațiilor pubicate de Observator.TV, liderii PSD s-au reunit, sâmbătă, la Mamaia, cu parlamentarii și primarii partidului, pentru a discuta prioritățile sesiunii parlamentare de toamnă.

Cei care au participat la întâlnire au cerut Guvernului o amânare a începutului anului școlar 2017-2018 cu o săptămână, respectiv de la 18 septembrie, din cauza faptului că nu s-au finalizat lucrările de reabilitare a unităților școlare.

Se pare că Executivul nu a ținut cont de cererea primarilor, iar elevii se vor întoarce la școală luni, 11 septembrie.

 

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Loading..