Bilanțul tragic al atacului din Las Vegas: Cel puțin 50 morți și peste 400 de răniți

0

UPDATE 13:15

Bilanțul atacului din Las Vegas: 50 de morți și peste 400 de răniți. Potrivit autorităților, atacatorul ar fi fost Stephen Paddoc, un american în vârstă de 64 de ani. Se pare că acesta nu a avut niciun fel de legături cu vreo grupare militantă.

Polițiștii au reținut-o și pe femeia care era cu suspectul în momentul atacului.

Președintelui american, Donald Trump, a avut o primă reacție pe Twitter, după sângerosul atac: „Cele mai sincere condoleanțe și simpatia mea pentru victimele și familiile atacului din Las Vegas. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”

______________________

Cel puțin 20 de persoane au decedat, iar alte 100 sunt rănite, după ce un individ a tras cu o armă automată în spectatorii unui concert de muzică country din Las Vegas, zona cazinoului Mandalay.

Poliţa americană a anunţat prin intermediul contului de Twitter că suspectul atacului armat din Las Vegas a fost împuşcat şi că nu sunt indicii că ar mai exista alţi atacatori.

Autorităţile au închis circulaţia pe bulevardul Las Vegas, iar o serie de zboruri ce urmau să aterizeze pe Aeroportul Intenraţional MacCarran au fost redirecţionate din cauza incidentului.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here