Begu și Niculescu s-au calificat în sferturile probei de dublu la Roma

0

begu niculescu

Perechea română Irina Begu/Monica Niculescu s-a calificat spectaculos în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului de tenis de la Roma (WTA), joi, după ce a dispus cu 2-6, 7-6 (1), 10-8 de cuplul Yung-Jan Chan (Taiwan)/Anna-Lena Groenefeld (Germania), cap de serie numărul șase.

Conduse cu 4-1 în setul al doilea și cu 8-5 în maxi-tiebreak, româncele au reușit să revină de fiecare dată și să încheie victorioase după o oră și 32 de minute.

Begu și Niculescu, fără victorie în cele două turnee precedente în care au evoluat împreună (Australian Open, Madrid), și-au asigurat un cec de 15.565 euro și 190 puncte WTA.

Irina Begu și Monica Niculescu vor juca în sferturi cu învingătoarele din meciul care opune favoritele numărul trei, Timea Babos (Ungaria)/Iaroslava Șvedova (Kazahstan), și cuplul italian Claudia Giovine/Angelica Moratelli.

Begu s-a calificat joi și în sferturile probei de simplu, după un meci de o oră și 25 de minute cu rusoaica Daria Kasatkina (6-1, 6-4). Monica Niculescu a pierdut în runda inaugurală la simplu.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here