Băutura pe care trebuie să o bei zilnic dacă ai peste 40 de ani

0

Potrivit medicilor, după vârsta 40 de ani corpul nostru începe să dea semne de oboseală și are nevoie de o energizare naturală.

Vă recomandăm să beți zilnic câte o cană medie de ceai de coada calului, deoarece este o adevărată sursă de vitamine și minerale necesare organismului.

Ceaiul preparat din planta denumită coada calului repară țesuturile osoase, menține duritatea oaselor și regenerează cartilajele. De asemenea, dacă bei acest ceai poți scăpa de pietrele din rinichi, iar ficatul tău este protejat de toxine.

Ceaiul de coada calului este recomandat celor care au probleme cu inima, deoarece reglează sistemul circulator și previne apariția infarctului. În plus, este un remediu în cazurile de bronșită și pneumonie, atât la adulți, cât și la copii.

Carmen Nonn, medic de familie cu competente în api-fitoterapie, le sfătuiește pe gravide să bea ceai de coada calului pe durata sarcinii, fiindcă este o sursă naturală de calciu.

Cum se prepară: pui apă la fiert și o lași la foc mic. Când începe să fiarbă adaugi planta, o lași în apă 2 minute, apoi oprești focul și acoperi oala cu o farfurie. Mai lași planta acolo timp de 10 minute, după care strecori lichidul și poți să îl bei. Îți recomandăm să adaugi o felie de lămâine și să îl consumi fără zahăr.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here