Asigurari RCA de calitate pentru un viitor mai linistit

0

Este intotdeauna o idee foarte buna sa faci asigurari RCA asupra bunurilor pe care le-ai dobandit sau pe care le-ai achizitionat. Firma prestigeasig.ro ofera cele mai bune servicii de asigurari care acopera urmatoarele: asigurari rca, asigurari personale , asigurari de sanatate, asigurari imobiliare, etc.

Nimeni nu poate prezice viitorul – cu siguranta nu atunci cand te vei afla intr-o situatie in care vei avea nevoie de un plan de asigurare de viata. Deoarece nu stii sigur cand vei avea nevoie de el, de ce sa nu planifici devreme? Asigurandu-te, ai capacitatea de a te pregati pentru orice se poate intampla in viitor – fie ca este vorba de boala, spitalizare, pensionare sau chiar deces.

Poti sa te gandesti la asta ca la o protectie extra pentru tine si cei dragi – la fel ca modul in care o armura protejeaza un soldat in cele mai amenintatoare situatii. Singura diferenta este ca asigurarea de viata ofera protectie nu numai pe durata vietii, ci chiar si dincolo.

In ce moduri similare poti beneficia de utilizarea unui plan de asigurare de viata?

Iti protejeaza veniturile de cheltuieli neprevazute

Venitul fiecarei persoane este unul dintre cele mai mari realizari personale. Imagineaza-ti ca, dintr-o data, ai avut de-a face cu o urgenta medicala sau, mai rau, cu moartea prematura a persoanei care intretinea familia. De unde ai obtine fondurile pentru finantarea acestor cheltuieli neasteptate? Asigurarea de viata iti protejeaza veniturile astfel incat sa actioneze ca inlocuitor. In acest mod iti vei achita datoriile si alte cheltuieli. Acesta este motivul pentru care este important sa colaborezi cu un agent de vanzari prestigeasig.ro  pentru a determina cantitatea potrivita de acoperire de asigurare ideala pentru nevoile personale.

Asigurarea de viata iti ofera un vehicul pentru a-ti proteja economiile in timp ce lucrezi la construirea unui viitor mai bun pentru tine si cei dragi. Probabil ai auzit de asigurarile de viata ca un plan de economii fortate, care iti permite sa iti controlezi tendinta de a cheltui mai mult decat ar trebui. Cu banii alocati si depozitati in siguranta in asigurarile de viata, poti fi sigur ca atunci cand decizi sa duci la bun sfarsit planurile viitoare, fondurile vor fi acolo si gata de utilizare.

O asigurare iti ofera puterea de a-ti proteja familia chiar si daca se intampla ceva cu tine

Te-ai gandit vreodata la ce s-ar putea intampla dupa ce parasesti aceasta lume? Folosind un plan de asigurare de viata, familia  este asigurata cu un sprijin financiar chiar si dincolo de trecerea in nefiinta. La urma urmei, merita sa se bucure de roadele muncii tale de ani de zile, nu-i asa? Asigurarea de viata iti asigura viitorul familiei si ii scuteste de griji financiare. Se ocupa de cheltuieli precum ipoteca sau de studii universitare, pe care nu le-ai mai putea sustine.

Nimic nu compara linistea sufleteasca pe care o ofera o asigurare de viata. Nu trebuie sa iti faci griji cu privire la modalitatea de finantare a nevoilor tale in cazul in care intampini un accident sau suferi de dizabilitati si nici nu trebuie sa fii ingrijorat de viitorul familiei atunci cand esti plecat. Avand la dispozitie o asigurare de viata care sa aiba grija de aceste preocupari, te poti concentra mai mult pe lucrurile care conteaza acum, cum ar fi sa lucrezi din greu si sa iti construiesti relatiile.

Un beneficiu neobisnuit, important al asigurarii este sprijinul pentru creditul asiguratului. Asigurarea faciliteaza imprumuturile catre persoane fizice si organizatii, garantand ca imprumutatorul va fi platit daca garantia pentru imprumut este distrusa sau deteriorata de un eveniment asigurat. Acest lucru reduce incertitudinea creditorului de neindeplinire a obligatiilor de catre partea care imprumuta fonduri.

Avantajul asigurarii este ca ofera o sursa de fonduri de investitii. Companiile de asigurari colecteaza prime in avans, investesc aceste prime intr-o varietate de vehicule de investitii si platesc daune in cazul in care apar.

Asigurarea de viata este un contract intre un asigurator si un asigurat. O polita de asigurare de viata garanteaza ca asiguratorul plateste o suma de bani beneficiarilor numiti la decesul asiguratului, in schimbul primelor platite de asigurat pe durata vietii lor.

Asigurarea de viata ofera sprijin financiar persoanelor aflate in intretinere sau a altor beneficiari supravietuitori dupa moartea unui asigurat. Iata cateva exemple de persoane care ar putea avea nevoie de asigurari de viata:

Parinti cu copii minori – Daca un parinte moare, pierderea veniturilor sau abilitatile de ingrijire ar putea crea o dificultate financiara. Asigurarea de viata poate asigura ca copiii vor avea resursele financiare de care au nevoie, pana cand se pot intretine singuri.

Parinti cu copii adulti cu nevoi speciale – Pentru copiii care necesita ingrijire pe tot parcursul vietii si nu vor fi niciodata autosuficienti, asigurarea de viata poate garanta ca nevoile lor vor fi satisfacute dupa ce parintii lor nu vor mai fi in viata. Beneficiul de deces poate fi utilizat pentru a finanta un trust de nevoi speciale pe care un fiduciar il va gestiona in beneficiul copilului adult.

Adultii care detin proprietati impreuna – Casatoriti sau nu, daca moartea unui adult ar insemna ca celalalt nu-si mai poate permite plata imprumuturilor, intretinerea si impozitele pe proprietate, asigurarea de viata poate fi o idee buna. Un exemplu ar fi un cuplu logodit care a incheiat o ipoteca comuna pentru a-si cumpara prima casa.

Parintii varstnici care doresc sa lase bani copiilor adulti care le asigura ingrijirea – Multi copii adulti se sacrifica luandu-si timp liber pentru a avea grija de un parinte varstnic care are nevoie de ajutor. Acest ajutor poate include, de asemenea, sprijin financiar direct. Asigurarea de viata poate ajuta la rambursarea costurilor copilului adult atunci cand parintele decedeaza.

O asigurare de viata te poate scuti de o multime de probleme pe viitor!

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here