mess

Atacantul argentinian Lionel Messi, de la FC Barcelona, a fost desemnat, joi seară, la Monaco, cel mai bun jucător din cadrul competițiilor organizate de UEFA în sezonul 2014-2015. 

Ceilalţi doi finalişti au fost uruguayanul Luis Suarez, de la FC Barcelona, şi portughezul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid.

Leo Messi, care a reușit o remarcabilă triplă cu Barcelona, campionatul Spaniei-Cupa Spaniei-Liga Campionilor, mai câștigase distincția în 2001 și 2011, iar acum i-a succedat rivalului său Ronaldo în palmares.

Distincția pe care a primit-o vedeta Barcelonei l-a mulțumit peste măsură și pe președintele grupării blaugrana, Josep Maria Bartomeu, mai ales că Messi este primul jucător al planetei care primește acest premiu de două ori.

”Lionel Messi este cel mai bun jucător din lume și știm că el își dorește în continuare să joace la fel de bine. Este incredibil ce face el în fiecare meci și cum se zbate pentru ca totul să decurgă foarte bine”, a spus Bartomeu.

Ierarhia alcătuită în urma voturilor celor 54 de jurnaliști din juriu a fost completată de Gianluigi Buffon (Juventus) — locul 4, Neymar (Barcelona) — 5, Eden Hazard (Chelsea) — 6, Andrea Pirlo (Juventus) — 7, Arturo Vidal (Juventus) — 8, Carlos Tevez (Juventus) — 9, Paul Pogba (Juventus) — 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.