Ai acasă telefoane vechi? Află unde le poţi vinde cu 4.000 de RON

41

Se pare că a revenit moda telefoanelor retro, iar mulți sunt dispuşi să plătească bani grei pe un telefon fără internet şi fără aplicaţii costisitoare.

Voi vă mai amintiţi de jocul snake care se găsea pe orice telefon mobil din anii 1990?

Faptul că bateria durează până la o săptămână este și acesta un mare plus în ochii clienților din Anglia care dau și 800 de lire pe un astfel de exemplar, conform telegraph.co.uk.

„Preţurile sunt ridicate pentru  modele „retro” care au fost ediţii limitate la vremea lor. Pentru acele telefoane, clienţii plătesc şi 800 de lire”.

Preţul pentru modele ca Nokia 8800 Arte Gold, Sony Ericsson, Motorola sau diferite tipuri de Nokia variază între 50 şi 800 de lire.

Cel mai căutat model este Nokia 8210, iar preţul este de aproximativ 50 de lire.

Vă recomandăm să publicați un anunț pe site-urile de vânzări, din România sau străinătate, (OLX, Ebay, Amazon) și cu siguranță vor apărea clienții. 

Dacă nu doriți să obțineți bani de pe urma lor, ci doar să scăpați de ele, puteți să le lăsați într-un centru de colectare din mall-uri.

 

loading...
loading...
loading...
loading...

41 COMENTARII

  1. telefoanele acestea vechi functioneaza pe anumite frecvente de pe benzi care astazi poate nu mai sint utilizate.
    In plus bateriaa lor 1800 mAh este nula, iar RAM de 512 este egal cu zero ..

  2. Asta e o mare vrajeala cu telefoanele vechi….Am multe telefoane vechi si de alea mari caramida….Poate peste 100 de ani o valora….Astea pe net sunt numai vrajeli….

  3. Buna ziua,am citeva telefoane vechi,functionale,unde as putea sa le vind?!Am si nokia,motorola,etc.Scrietimi in privat .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here