Adrian Severin a fost condamnat la patru ani de închisoare cu executare

0
Sursă foto: EurActiv.com

Fostul europarlamentar Adrian Severin a fost condamnat de instanța supremă la patru ani de închisoare cu executare. Acesta a fost cercetat pentru trafic de influență și luare de mită.

„Sentinţa a fost pronunţată. Comedia s-a terminat. Mai precis acest act al comediei. Aşa cum mă aşteptam, ceea ce a început ca o farsă jurnalistică s-a sfârşit printr-o farsă judiciară. Aceasta nu a fost lupta dintre cinste şi corupţie, ci dintre patrie şi duşmanii ei. Într-o colonie nu există stat de drept. O bătălie s-a încheiat dar istoria nu se sfârşeşte aici. Românii vor merge mai departe. Victoria va fi a lor. Victoria va fi a noastră”, a scris Adrian Severin pw Facebook.

După ce a postat acest mesaj, Adrian Severin, cel care a ocupat și funcția de ministru de Externe, s-a predat poliției.

Adrian Severin a fost condamnat pentru niște fapte pe care le-a comis pe vremea când era europarlamentar. Astfel, potrivit procurorilor, acesta a acceptat de la două persoane suma de 100.000 de euro anual, în schimbul depunerii de amendamente în comisiile de specialitate ale Parlamentului European.

Cele două persoane erau, de fapt, niște jurnaliști de la „Sunday Times” care realizau o anchetă. După ce informațiile au ajuns în presă, procurorii au dispus cercetarea fostului europarlamentar.

loading...
loading...
loading...
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here