merkel

Anul 2015 a fost unul dificil pentru liderii lumii, mulți dintre ei au avut crize complicate de rezolvat. În spatele momentelor tensionate s-au strecurat și bâlbe de tot felul sau situații realmente caraghioase.

Paparazzi au fost pe fază și nu le-au lăsat să treacă netaxate. Publicația britanică The Independent a realizat o selecție a celor mai amuzante fotografii din 2015 cu „greii lumii”.

Preşedintele rus, Vladimir Putin, s-a lăsat fotografiat în luna august făcând exerciţii la sala de fitness a reşedinţei sale din Soci. Putin l-a luat la sală și pe premierul Dmitri Medvedev, în condiţiile în care cota lor de popularitate începuse să scadă.

dmitri-medwedew-wladimir-putin-russland-fitnessAproape 30 de gărzi de corp ale lui Robert Mugabe şi-au pierdut locurile de muncă, după ce „l-au lăsat” pe liderul statului Zimbabwe să cadă pe covorul roşu, în văzul lumii.

Mugabe-falls-2

Premierul Australiei, Tony Abbott, are preferinţe culinare mai puţin obişnuite. Acesta a mâncat o ceapă necurăţată în timpul unei vizite la o fermă.

onionNici președintele Barack Obama nu a ieșit întotdeauna bine în fotografii: s-a întâmplat să fie lăsat cu mâna întinsăcând a vrut să-l salute pe Abdul Latif bin Rashid al-Zayani, secretarul general al Gulf Cooperation Council.

usa-gulf-barack-obama-gulf-co-abdul-latif-bin-rashid-al-zayani-bahrain-may-13-2015

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.