banderas divorce

Actorul Antonio Banderas îi va plăti o pensie lunară de 65.000 de dolari fostei sale soții Melanie Griffith în urma acordului de divorț, a informat miercuri portalul TMZ, specializat în știri despre vedete, citat de EFE.

Antonio Banderas și Melanie Griffith au divorțat în luna iunie a anului 2014, după 18 ani de căsătorie, invocând „diferențe ireconciliabile”.

Acordul pecuniar de divorț a stabilit două perioade diferite: între 1996 și 2004, când căsătoria lor se baza pe separarea de bunuri și după 2004, an în care Banderas și Griffith au semnat un „tip de contract postnupțial” care a modificat situația financiară, conform TMZ.

Astfel, Antonio Banderas va rămâne cu toți banii câștigați până în 2004, din filme precum „The Mask of Zorro” (1998) sau „Spy Kids” (2001), însă după această dată cei doi soți își împart câștigurile obținute din munca lor.

Totodată, Antonio Banderas va trebui să-i plătească 65.000 de dolari pe lună actriței Melanie Griffith, căreia îi rămâne și casa din Aspen, potrivit TMZ, care asigură că a avut acces la documentele legate de divorț. Pe de altă parte, vila pe care cuplul o deținea în Los Angeles a fost vândută iar suma a fost împărțită între foștii soți.

Actriței Melanie Griffith îi va rămâne și tabloul lui Picasso, „El pintor y su modelo”, în timp ce lui Antonio Banderas îi rămân desenele acestui pictor și lucrări ale artistului mural mexican Diego Rivera.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.