dacian-ciolos-premier-

Prim-ministrul Dacian Cioloș a declarat marți, la finalul paradei de 1 Decembrie din Piața Constituției, că Guvernul pe care îl conduce își dorește să construiască ceva durabil, să nu facă schimbări doar de dragul schimbărilor, adăugând că este nevoie și de timp pentru ca aceste schimbări să se vadă.

„Eu sunt conștient de misiunea dificilă pe care o are Guvernul actual, mai ales după o perioadă de tensiuni, într-o perioadă în care așteptările românilor sunt foarte mari, mai ales de la autoritățile publice, și vreau să transmit românilor că am înțeles acest mesaj. Avem nevoie doar de timp, n-o să stăm ascunși, o să comunicăm, dar vrem ca ceea ce vom clădi în acest an, vrem să construim în mod durabil, să nu facem schimbări doar de dragul schimbărilor, să facem astfel ca instituțiile statului, cel puțin cele care se află în subordinea Guvernului, să evolueze pentru un serviciu mai eficient pentru cetățeni”, a afirmat Dacian Cioloș.

Premierul a arătat că Guvernul își dorește să conlucreze și cu partidele politice din Parlament și și-a exprimat că se va vedea și acolo o evoluție atât în relația cu cetățenii, cât și cu Guvernul.

„Vreau să le transmit românilor că voi rămâne cu Guvernul deschis la semnalele care vor veni din partea lor, însă sper să găsim energia asta a contestării într-o energie a construcției. Ca să schimbăm România, trebuie să ne schimbăm în primul rând noi, pe noi înșine în bine, eu vă spun sincer, trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi prima zi sau ultima zi la Guvern, pentru că vreau să folosesc energia pe care o am la dispoziție și pe care o voi mobiliza în acest an în calitatea pe care o am ca să facem ca lucrurile să evolueze și la sfârșitul anului 2016 să trăim cu mai multă încredere în noi și să vedem că sunt lucruri care se pot schimba”, a mai afirmat Dacian Cioloș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.