ponta boss

PSD are o șansă foarte mare și realistă de a câștiga din nou Primăria Generală a Capitalei, după 2012, a afirmat miercuri fostul premier Victor Ponta.

„Acum măcar e destul de clar — bătălia la Capitală se dă între Gabriela Firea și Nicușor Dan. Nu este deloc așa ușor cum pare, dar cred că PSD are o șansă foarte mare și realistă de a câștiga din nou la Primăria Generală, după 2012! Ceea ce cred că e corect (ținând cont de oferta celorlalți) și e și foarte bine!”, a scris Ponta pe pagina sa de Facebook.

El i-a ironizat pe liberali pentru schimbarea candidaților la PMB, spunând că „situația deja este exact ca în filmulețul celebru — Stan și Bran de la PNL”.

„Gorghiu și Blaga s-au tot căznit să ducă pianul (‘candidatul’) pe scări! Nu a ieșit cu Bușoi, nu a ieșit cu Orban, nu iese cu Munteanu… O să mai încerce până se termină filmul! După ce au țipat că vor guvernarea și l-au pus pe Cioloș tehnocratul, au țipat că vor câștiga Bucureștiul și au terminat prin a arăta exact gradul de penibil și degringolada la care nici măcar PNȚCD nu ajunsese”, a afirmat fostul președinte al PSD.

Președintele interimar al PNL București, Cătălin Predoiu, a anunțat, miercuri, că a decis să își asume candidatura la Primăria Capitalei. Acesta îl va înlocui în cursa electorală pe Marian Munteanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.