liviu-dragnea-psd

Comitetul Executiv Național al PSD s-a reunit, sâmbătă, la Piatra Neamț, urmând să stabilească listele de candidați pentru alegerile locale, după cum a anunțat președintele partidului, Liviu Dragnea.

Președintele PSD a mai precizat că în cadrul ședinței va fi desemnat coordonatorul național al campaniei PSD pentru 2016.

„Am convocat Comitetul Executiv pentru a discuta câteva proiecte pe care trebuie să le urmărim în campania electorală pentru alegerile locale, de asemenea câteva acțiuni de organizare, discutarea listelor de candidați pentru fiecare județ, în cea mai mare parte. (…) În ceea ce privește strategia de campanie, pentru că s-a tot vorbit despre asta, ne cunoaștem de foarte mulți ani, nu inventează nimeni apa caldă, nu este nevoie de strategii sofisticate de campanie electorală. Să facem ceea ce am făcut tot timpul foarte bine și anume să discutăm cu oamenii. Este un partid îndreptat către cetățeni”, a afirmat Liviu Dragnea.

Președintele PSD a susținut că vor fi câteva abordări diferite față de campaniile electorale precedente.

„O să avem câteva abordări diferite față de campaniile trecute. Vom avea un proiect de deschidere a partidului către cetățeni, vom invita cetățeni din fiecare comunitate să participe la alegeri pe listele noastre, cetățeni care vor să se implice în viața comunității. De asemenea, vom avea pe listă foarte mulți tineri, așa cum am convenit la Congres, 2016 este anul în care pregătim noua generație de tineri. De asemenea, vom discuta în amănunt despre legea finanțării partidelor pentru că sunt proceduri foarte bine definite, dar care trebuie înțelese bine. Orice neregulă financiară în finanțarea campaniei electorale poate duce la anularea mandatului de ales”, a precizat Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.