halepă

Jucătoarea română de tenis Simona Halep, învinsă de Svetlana Kuznețova cu 7-6 (5), 4-6, 6-3, vineri, în semifinalele turneului WTA de la Sydney, a declarat după meci că rusoaica a fost mai bună, iar victoria e meritată.

„E meritul ei, a jucat foarte bine azi. Are un joc apăsat, cu mult topspin. Am încercat să îmi fac jocul meu, am încercat să fac un meci bun înainte de Melbourne. Sunt bine, cred că am jucat destul de bine, dar nu am fost concentrată la fiecare punct. Nu e așa rău. Nu sunt foarte tristă că am pierdut, dar pot spune că sunt dezamăgită”, a afirmat Simona Halep după partidă, citată de site-ul oficial al competiției.

Kuznețova a câștigat mai puține puncte (104-109) și a comis mai multe erori neforțate (47-37), dar a venit mai des la fileu, de 25 de ori, față de 12 ori cât a făcut-o Halep, fiind răsplătită pentru agresivitatea sa.

Svetlana Kuznețova va juca a doua sa finală la Sydney, după cea pierdută în 2008 (în fața belgiencei Justine Henin).

„A fost un meci mare. M-am bucurat de el și a fost foarte important pentru mine. Am rămas concentrată până la final și m-am simțit foarte bine din punct de vedere fizic. Am servit destul de bine și e foarte frumos să încep sezonul astfel”, a declarat Svetlana Kuznețova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.