tarantinoistar15c

Regizorul Quentin Tarantino, premiat în decursul carierei sale cu Oscar, Globul de Aur, BAFTA și Palme d’Or, a inaugurat luni steaua sa de pe „Walk of Fame” de la Hollywood, cu câteva zile înainte de lansarea noului său film „The Hateful Eight”, informează AFP.

În timpul ceremoniei de inaugurare a stelei sale în fața Chinese Theater din Los Angeles, regizorul american a spus mulțimii prezente cum părinții săi l-au adus la film chiar în acest teatru când era copil, inclusiv la celebrul film „Butch Cassidy and the Sundance Kid” sau la primul film pe care l-a văzut cu personajul James Bond, intitulat „Diamonds Are Forever”.

635863156711448306-AFP-547435045

„Deci, Hollywood-ul este împreună cu mine de un timp îndelungat, chiar înainte de a veni să locuiesc aici”, a spus Tarantino.

Quentin Tarantino, care a părăsit școala de când era încă în liceu, a insistat că ar putea învăța el însuși în continuare chiar dacă două dintre fimele sale au primit premii Oscar și anume, „Pulp Fiction” în 1995 (pentru cel mai bun scenariu original) și pentru „Django Unchained” în 2013 (pentru cel mai bun scenariu original și cel mai bun actor în rol secundar).

Însă cel mai recent film al său, intitulat „The Hateful Eight”, a primit numeroase critici și nu a fost reținut pe lista scurtă pentru alegerea nominalizărilor nici pentru Golden Globes, nici la cele ale sindicatului actorilor (SAG Awards), doi indicatori de tendințe în ceea ce privește atribuirea premiilor Oscar, precizează AFP.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.