firea

Comunitatea Waze România dorește să clarifice situația acordului de parteneriat semnat între echipa noastră și Primăria Capitalei, în urma declarațiilor apărute astăzi, 5 mai, ale doamnei Gabriela Firea.

Declarațiile doamnei Gabriela Firea vizau planurile acesteia din momentul în care va deveni Primar General, menționând că primul pas pe care îl va face pentru descongestionarea traficului va fi acela ca Primăria Capitalei să adere la programul global Waze Connected Citizens.

Menționăm că echipa noastră are deja o înțelegere cu Primăria Capitalei de a semna parteneriatul cu Waze, această informație fiind publică și prezentată pe larg în mai multe materiale apărute atât la televiziunile de știri cât și în mediul online.

Considerăm că afirmațiile doamnei Gabriela Firea au rolul de a induce opinia publică în eroare și de a se arunca o umbră de neîncredere asupra parteneriatului pe care noi l-am semnat cu reprezentanții Primăriei Capitalei.

De asemenea, sancționăm și ne delimităm ferm față de orice încercare de folosire a numelui nostru în scop electoral, așa cum considerăm că s-a întâmplat în cazul de față.

Considerăm că dacă doamna Gabriela Firea ar fi dorit în mod real să realizeze un parteneriat cu Waze și echipa noastră, am fi fost anunțați înainte ca acest plan să apară în spațiul public și astfel am fi putut-o informa că parteneriatul pe care aceasta îl propune pentru viitor există deja în prezent, transmite Waze România într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.