Premierul Romaniei, Victor Ponta sustine un discurs in timpul unei conferinte de presa alaturi de secretarul general NATO, Anders Fogh Rasmunsen (nu este prezent in imagine), in prima vizita de lucru de la instalare, la Sediul NATO din Bruxelles, joi, 10 mai 2012. STEFAN MICSIK / MEDIAFAX FOTO

România va acorda Republicii Moldova un împrumut nerambursabil de 100 de milioane euro, banii urmând să fie folosiţi pentru continuarea proiectelor de interconectare energetică, a infrastructurii de transport, dar şi pentru extinderea SMURD şi modernizarea unor puncte de trecere a frontierei comune.

Anunţul a fost făcut de premierul Victor Ponta, care se află într-o vizită oficială la Chişinău.

Victor Ponta, însoţit de o delegaţie formată din miniştri şi consilieri de stat, participă joi la un şir de evenimente prilejuite de împlinirea a 24 ani de la proclamarea independenţei Republicii Moldova.

De asemenea, Victor Ponta va avea o întrevedere cu premierul moldovean Valeriu Streleţ, după care delegaţiile se vor întruni într-un format extins. Ulterior, Ponta urmează să mai aibă întrevederi cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu, şi cu preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.