Ponta-Victor

Premierul Victor Ponta a ținut să dea o replică acidă la cererea de demisie pe care Alina Gorghiu, copreședinte PNL, a adresat-o Ministrului Educației, Sorin Câmpeanu. 

El a spus că aceasta are idei ”foarte puține și foarte fixe” și a adăugat că având o astfel de opoziție ”actuala coaliție poate rămâne la guvernare încă 50 de ani”.

”E clar! Acum m-a lăsat pe mine și l-a luat pe Ministrul Educației! D-na Gorghiu are idei foarte puține și foarte fixe. Dacă asta înseamnă Opoziție, înseamnă că mai stăm la guvernare 50 de ani!”, a scris recent premierul pe Facebook.

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, consideră că Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, ar trebui să demisioneze în contextul modului de funcționare a admiterii în licee.

”Domnul ministru Câmpeanu ar trebui să cedeze portofoliul Educației dacă nu este capabil să țină în frâu o chestiune care ar trebui să funcționeze ca un ceas — procesul de admitere a elevilor la licee — și dacă nu intenționează să promoveze meritocrația în educație. Neputința domniei sale riscă să marcheze o generație de elevi, să revolte și să nedreptățească tineri care au făcut eforturi pentru a fi admiși la un liceu bun”, a scris Alina Gorghiu pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.