ponta-

Victor Ponta a declarat la B1 TV că președintele Iohannis se crede stăpân peste români și că așteaptă ca toți să îi îndeplinească ordinele. Atacul premierului vine după ce președintele a anunțat că îl nominalizează pe Mihai – Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

„Eu pot să vă lămuresc că am discutat cu colegii din PSD, decizia este de a nu vota cu Mihai Răzvan Ungureanu. E o decizie politică pe care o ia conducerea partidului, după care se discută cu grupurile parlamentare. Grupul PSD este extraordinar de serios și de desciplinat.

În primul rând, disprețul lui Iohannis pentru tot ce înseamnă lucruri importante. Eu am aflat din presă de nominalizare. Iohannis ne consideră niște iobagi pe moșia domniei sale care trebuie să îi îndeplinească ordinele. Cred foarte mult că anul trecut s-a vorbit să nu dăm toată puterea la un singur partid, era valabil doar pentru PSD, pentru PNL e bine. Eu cred că e rău.

Gabi Oprea n-a votat pentru căderea guvernului Ungureanu. PNL a votat pentru și acum ne explică ce bun e MRU. Cred că peneliștii sunt total neserioși. Iohannis are o mentalitate de stăpân față de români. Noi nu îi îndeplinim ordinele.

UNPR și Gabi Oprea în mod special au fost niște aliați la guvernare absolut corecți și fără nici un fel de ezitare față de tot ce ține de guvernare”, a spus Victor Ponta în emisiunea de la B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.