victor-ponta_54384100

Premierul Victor Ponta a anunțat că nu intenționează să mai candideze la Congresul PSD din această toamnă și că îi oferă tot sprijinul lui Liviu Drgnea pentru a ajunge președinte al Partidului Social Democrat.

„Liviu Dragnea e foarte bun pentru funcţia asta, eu am responsabilitatea guvernării. Îl susţin pe Liviu, dacă aşa l-au votat colegii mei. Eu nu candidez anul acesta. Că n-o să mai candidez niciodată? Nu pot să vă spun aşa ceva, politica e un sport de lungă durată”, a declarat Ponta.

Premierul a subliniat că se consultă în permanență cu Liviu Drgnea, liderul interimar al PSD, și că are parte de suport poltic din partea lui.

„Toate discuţiile şi toate declaraţiile domnului Dragnea legate de Guvern au fost stabilite împreună cu mine. De altfel, şi acum, în vacanţă, ne-am auzit în fiecare zi. Eu sunt cel care, ca preşedinte, am introdus în Statutul PSD faptul că miniştrii PSD trebuie să participe la Biroul Permanent Naţional, pentru că au un suport politic, ei nu au doar suportul meu şi n-au venit cu funcţia de acasă. Lucru care e absolut normal, începând cu toate democraţiile europene. Miniştrii sunt politici, chiar şi atunci când nu sunt membri de partid, sunt susţinuţi de un partid politic”, a spus Victor Ponta la România TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.