victor-ponta-in-edin-a-de-guvern-e-o-catastrofa-naturala-ce-se-intampla-5583-1

Victor Ponta a anunțat astăzi, în ședința de guvern, că dorește o sesiune extraordinară a Parlamentului pentru a se readopta Codul Fiscal respins de Klaus Iohannis.

„Am discutat cu liderii coaliţiei, până la 1 septembrie, prin sesiune extraordinară a Parlamentului, vreau să readoptam Codul Fiscal. Pentru că este un Cod discutat cu mediul de afaceri, aprobat de către ambele Camere, in unanimitate, chiar dacă unii acum uită ce au votat acum trei saptamâni. Nu stiu daca erau in deplinătatea facultăţilor electorale atunci când au votat toţi. Au zis că e un cod liberal foarte bun şi după aia i-a întors cu cheiţa”, a spus Ponta.

Premierul a subliniat că noul Cod Fiscal trebuie adoptat până pe 1 septembrie.

Anunțul lui Ponta a venit după ce Rovana Plumb, președintele interimar al PSD, a declarat că premierul are sarcina de a comunica modalitatea de reexaminare a codului.

„Ne-am consultat in coaliţie şi sustinem cu toţii Codul Fiscal în forma adoptată de Parlamentul României, iar modalitatea de soluţionare a cererii de reexaminare va fi comunicată de premierul Victor Ponta. Am decis în coalitie că, în ceea ce priveşte comunicarea modalităţii de soluţionare, aceasta îi aparţine premierului Victor Ponta. Nu va mai exista o şedinţă a coaliţiei pe aceasta temă. Premierul Victor Ponta va comunica modalitatea de soluţionare. Premierul Victor Ponta va comunica care este decizia”, declara Rovana Plumb.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.