victor-ponta-radioiasi

Victor Ponta a ajuns, marţi, la DNA, pentru a prezenta documente în dosarul „Turceni – Rovinari”, în care este cercetat pentru fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi săvârşit în perioada în care era avocat.

Victor Ponta a ieşit din sediul DNA după aproximativ cinci minute, după ce procurorul de caz i-a spus că nu îl poate primi, întrucât nu fusese citat.

Premierul s-a prezentat din proprie iniţiativă la DNA. Acesta a lăsat la registratură mai multe documente, în dosarul „Turceni-Rovinari”.

„Am vrut eu să depun decizia Curţii Europene de Justiţie din 3 septembrie, care explică ce se întâmplă cu contractele de prestări de servicii. Eu zic că am făcut activitate, procurorul zice că nu am făcut, Curtea Europeană de Justiţie ne-a zis să ne vedem de treabă amândoi, pentru că, atât timp cât s-au plătit taxele, e în regulă. Din punctul de vedere al Curţii Europene de Justiţie, care e obligatoriu, sigur, pentru toate ţările Uniunii Europene, nu avem un caz aici.”, a menționat Victor Ponta, la ieşirea de la DNA.

Ponta a mai precizat că, din punctul său de vedere, ar trebui să se aplice decizia Curţii Europene, dacă suntem membri ai UE.

Întrebat de ce a venit personal să depună actele şi nu şi-a trimis avocatul, el a spus că spera să discute cu procurorul, să-i explice, dar, pentru că magistratul nu a avut timp, va veni cu altă ocazie.

Premierul Victor Ponta a fost şi în 3 septembrie la DNA, pentru a fi audiat.

Ponta este cercetat de DNA pentru infracțiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și spălarea banilor, la data faptelor avocat, în același dosar cu fostul ministru Dan Șova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.