vasile-blaga-pdl-parlament.q6h3490uoi

Copreședintele PNL Vasile Blaga a afirmat vineri că liberalii își doresc să ajungă la guvernare, adăugând că premierul Victor Ponta este „eșecul tânărului politician”.

Liderii liberali își transmit mesajele politice în aceste zile la Școala de vară a tinerilor liberali. În colimatorul copreședinților Vasile Blaga și Alina Gorghiu s-a aflat în principal premierul Victor Ponta, în contextul în care acesta este inculpat  în dosarul Turceni-Rovinari.

„Programul de guvernare al PNL trebuie promovat de oameni credibili. (…) Ne dorim să guvernăm, indiferent dacă se supără Ponta pe mine. (…) Vrem să guvernăm, dar să și organizăm alegeri cu noi la guvernare”, a spus Vasile Blaga, la Școala de vară a TNL.

Acesta i-a sfătuit pe tinerii liberali să nu fie ca Victor Ponta, să se implice în politică și să se promoveze prin muncă.

„Nu fiți ca Victor Ponta. El este eșecul clar al tânărului politician ajuns acolo unde nu merita. Este mai rău decât vechii PSD-iști care se mai țineau de cuvânt. Minte când respiră. De unde a votat Codul fiscal prima dată? Din Istanbul?”, a precizat Blaga.

Liderul PNL le-a solicitat tinerilor liberali sprijin în campania electorală de anul viitor și le-a atras atenția că „ce nu câștigă PNL câștigă PSD”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.