A customer holds an iPhone 6 (R) and iPhone 6 Plus at the Apple store on Fifth Avenue after the phones went on sale in New York in this file photo taken September 19, 2014.  Apple Inc said it sold a record 10 million iPhones in the first weekend after its new, larger phone models went on sale in 10 countries on Friday.  REUTERS/Adrees Latif/Files  (UNITED STATES - Tags: BUSINESS SCIENCE TECHNOLOGY TELECOMS)

Anul trecut, Apple a dat lovitura cu iPhone 6 si iPhone 6 Plus, însă cele doua telefoane au fost în mijlocul unei mari controverse. Au apărut pe internet mai multe teste menite să demonstreze fie faptul că iPhone 6 sau iPhone 6 Plus se îndoaie, fie că nu.

Scandalul #bendgate din 2014 nu se va mai repeta și în 2015 sau cel puțin asta speră cei de la Apple care au lucrat intens pentru a rezolva problema.

În ciuda faptului că flagship-ul de anul trecut s-a vândut în număr record, Apple nu dorea să mai se afle într-o astfel de situație.

Apple a folosit un alt tip de aluminiu în acest an, unul mai puternic și care se îndoaie mult mai greu. Acest lucru a dus la costuri mai mari de producție pentru Apple, însă cererea la care se așteaptă pentru telefon nu va face ca acest lucru să fie o problemă.

Pentru a vedea care sunt diferențele între iPhone 6 și iPhone 6s, cei de la Unbox Therapy au făcut un video în care verifică acest lucru – dacă iPhone 6 se îndoaie atunci când este pusă o presiune de 13 kilograme-forță, în timp ce la iPhone 6s este de 36 de kilograme-forță.

Filmulețul a strâns peste 500.000 de vizualizări în mai puțin de o zi după ce a fost postat pe YouTube.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.