basescu

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a declarat că DNA îi pregătește lui Victor Ponta o nouă lovitură din care este posibil să nu mai scape atât de ușor.

„Deocamdată este acuzat de conflict de interese pentru o relaţie de parteneriat pe care a avut-o în 2007 şi eu nu văd confictul de interese, domnul Iohannis este aici mai specialist, ştie cum este cu conflictul de interese. Ponta câştigă timp să se pună undelemnul pe scandal”, a spus Băsescu.

Fostul șef al statului a spus că după părerea lui, Victor Ponta se întoarce în fruntea Guvernului dacă „în acest interval nu se întâmplă şi altele, poate să apară oricând un Rompetrol”.

Băsescu a mai declarat că: „Ponta şi-a luat un termen, un respiro, aşa cum este astăzi a anunţat nişte măsuri populiste. Este departe ca fiind un om pe plecare, este un om care foloseşte acum ultimul colac de salvare în speranţa că nu va pleca. Eu cred că a făcut o greşeală. Avea trei posibilităţi: să demisioneze imediat ce a primit hârtia de la Parchet, a doua posibilitate să demisioneze în ziua votului din Parlament şi votul i-a fost favorabil, a ales cea mai proastă variantă de a tergiversa lucrurile”, aprecizar fostul preşedinte la B1 TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.