autostrada-soarelui

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în această dimineață, pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa traficul este intens. Încă de la primele ore la staţia de taxare de la Feteşti s-a format o coloană de autovehicule pe sensul către Constanţa, pe banda destinată achitării pe loc a tarifului.

Deoarece câţiva conducători auto nu au păstrat o distanţă corespunzătoare în mers sau nu au pus în funcţiune luminile de avarie când încheiau coloana, s-au produs şi câteva tamponări. Ulterior, au mai avut loc şi două accidente în care au fost implicate trei, respectiv cinci maşini, la kilometrii 135 şi 140, iar banda a doua a fost blocată, anunță Centrul Infotrafic.

În momentul de faţă nu sunt autovehicule avariate pe benzile de circulaţie (acestea fiind scoase pe banda de urgenţă sau ridicate de autoplatforme), iar peste aproximativ o jumătate de oră estimăm că circulaţia se va fluidiza în zonele în care s-au produs accidentele.

Pentru prevenirea altor accidente, îi sfătuim pe conducătorii auto să reducă viteza pe A2 Bucureşti – Constanţa, încă de la jumătatea distanţei dintre Drajna şi Feteşti.

De asemenea, se circulă îngreunat, în coloană, pe autostrada A4, de la ieşirea de pe A2 până la nodul rutier cu DN39, în apropiere de Agigea, pentru că DN39 nu are capacitatea de a prelua traficul de pe autostradă.

Le reamintim conducătorilor auto că prin staţia de taxare de la Feteşti se poate trece liber pe benzile doi şi trei, în ambele sensuri, cu obligativitatea ca taxa să se plătească în avans sau ulterior, până la ora 24 a zilei următoare trecerii, la staţiile de distribuţie a carburanţilor autorizate (OMV PETROM, MOL, ROMPETROL) ori prin SMS, la numărul 7577 – număr disponibil în reţelele de telefonie mobilă ORANGE ROMANIA, VODAFONE ROMANIA, TELEKOM MOBILE şi RCS&RDS (detalii pe site-ul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.