car_73639200

Aviz doamnelor care admiră stilul vestimentar abordat de prima doamnă a României. Doua ținute purtate de Carmen Iohannis sunt puse la vânzare. Este vorba despre o rochie lungă, roșie și de un costum de culoarea mentei. Ambele outfituri au fost purtate la Salzburg.

Designerul, Andreea Tincu, care a creat aceste ținute dorește acum să le vândă, iar banii obținuți să îi doneze unor copii din familii defavorizate.

Andreea Tincu, un designer cunoscut din Iași, a creat special pentru soția președintelui o rochie roșie, lungă, din mătase, care a fost completată cu accesorii aurii. Prima doamna s-a prezentat cu această ținută în Austria.

”E o rochie elegantă, simplă, pune în valoare silueta primei doamne. A fost făcută în urma consultării cu prima doamnă în ceea ce privește linia pe care o dorește și a culorilor pe care le preferă.”, a spus Andreea Zenya, reprezentatul atelierului.

Rochia costă acum aproximativ 5.000 de lei.

O altă ținută, realizată tot de acest designer, poate fi cumpărată cu 1.800 de lei. Este vorba de un costum deux pieces, de culoarea mentei.

car4_59741900

Banii obținuti din vânzarea ținutelor purtate de prima doamnă vor fi folosiți în scop caritabil. Vor ajunge la o fundație care oferă burse copiilor din mediul rural, care au inteligență superioară și care provin din familii sărace.

De altfel, în întreaga lume, hainele primelor doamne sunt apreciate de publicul larg. Michelle Obama a donat o rochie, în urmă cu câțiva ani, unui muzeu din Washington, iar rochia neagra pe care a purtat-o Chaterine, ducesa de Cambridge, în timpul studenției, s-ar fi vândut cu 65.000 de lire sterline, în urma unei licitații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.