acciza

Reprezentanţii partidelor parlamentare discută, joi, în cadrul negocierilor asupra noului Cod fiscal, varianta ca taxa pe construcţii speciale să fie eliminată la 1 ianuarie 2016, cum era iniţial prevăzut, însă supraaciza la carburanţi să fie menţinută până în 2017, conform unor surse politice.

PSD, PNL, UNPR, UDMR şi ALDE au căzut deja de acord ca TVA să fie redus la 20% începând cu 1 ianuarie 2016, urmând ca ulterior să aibă loc discuţii şi pentru reducerea suplimentară la 19%, au precizat sursele citate.

Taxa pe construcţii speciale şi supraacciza la carburanţi ar fi urmat să fie eliminate, la rândul lor, de la 1 ianuarie 2016, însă, în urma negocierilor de joi, varianta luată în calcul de reprezentanţii partidelor este ca doar taxa pe construcţii speciale să fie eliminată de anul viitor.

Supraaciza ar urma să rămână în vigoare până în 2017.

1 COMENTARIU

  1. bine ca domnii parlamentari se lupta din rasputeri sa-si mareasca indemnizatiile ,sa-si asigure pensii nesimtite ,lui iohannis sai asigure conditii mai bune decat ale unui rege ,primei doamne super conditii,iar noua platitori de taxe ,praf in ochi .eu mai traiesc pana in 2017 sa vad ce se intampla cu acciza la carburant ?? pana atuci ei beneficiaza de lux si bunastare . pai e corect ,jeguri politice ?????

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.