tarom35

Reprezentanții TAROM au anunțat Administrația Prezidențială că nu pot opera zborul oficial spre Bruxelles din perioada 25-26 iunie, deoarece nu există un avion disponibil, iar o modificare a programului ar duce la pierderi financiare și nemulțumiri ale clienților.

Menționam că până în prezent, în decursul colaborării TAROM cu Administrația Prezidențială s-au identificat întotdeauna soluții pentru operarea curselor speciale solicitate de această instituție. Recent, compania TAROM a pus la dispoziția Administrației Prezidențiale o aeronavă pentru deplasarea dl.Președinte Klaus Iohannis în vizita oficială pe care a efectuat-o în Croația.

După primirea mesajului de la Administrația Prezidențială, prin care era solicitată o aeronavă de minim 70 locuri pentru operarea unei curse oficiale cu destinația Bruxelles în perioada 25-26 iunie a.c. s-a analizat disponibilitatea și s-a ajuns la concluzia că nu dispunem de aeronavă pentru zborul special OTP-BRU-OTP din 25-26 iunie 2015, deoarece acest lucru ar fi presupus să anulăm sau să întârziem curse regulate și charter; în plus, compania ar fi trebuit să platească despăgubiri către pasagerii acestor curse anulate/întârziate.

Trebuie să menționăm că în perioada actuală (sezon vară 2015), programul de curse regulate și charter TAROM folosește la maxim capacitatea de transport a companiei și orice solicitare nouă implică pierderi financiare dacă modificăm programul operațional planificat.

În aceste condiții, vineri 12 iunie 2015, a fost informat telefonic departamentul Managementul Resurselor al Administrației Prezidențiale, cu privire la imposibilitatea operării de către TAROM a zborului oficial solicitat de către Președinția României.

Ne dorim să rămânem partenerul tradițional al Administației Prezidențiale și ne vom strădui să răspundem favorabil, ca întotdeauna, solicitărilor Administației Prezidențiale”, se arată în comunicatul transmis de TAROM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.