Oprescu arestat

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, află astăzi dacă rămâne în arest preventiv sau va fi eliberat şi cercetat sub control judiciar, în dosarul în care este acuzat de luare de mită, după ce ar fi primit 25.000 de euro.

Sorin Oprescu a fost arestat preventiv pe data de 6 septembrie, de Tribunalul Bucureşti, la cererea procurorilor DNA, care îl acuză de luare de mită.

Decizia de arestare preventivă a fost contestată de Sorin Oprescu şi va fi judecată astăzi de un complet de la Curtea de Apel Bucureşti. În acest complet ar face parte şi judecătorul Camelia Bogdan, cea care l-a condamnat și pe Dan Voiculescu în dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetări Alimentare.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti vor decide definitiv dacă Sorin Oprescu va rămâne în arest preventiv pentru 30 de zile, va fi plasat în arest la domiciliu sau va fi cercetat în libertate, sub control judiciar.

În cazul în care Sorin Oprescu va rămâne în arest, va fi suspendat din funcţie, iar atribuţiile de primar general vor fi preluate de unul dintre viceprimari, decizia urmând să fie luată în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.