simonahalepjpg-1412272681

Simona Halep trece printr-o perioadă de coborâre accentuată în clasamentul tenisului mondial, iar ieri a fost eliminată în primul tur de la Wimbledon. Ea a declarat că muncește pentru fiecare punct obținut pe teren și că nu îi pasă ce spune lumea.

„E dificil să mă întorc acum în România. Dar nu-mi mai pasă ce spun oamenii despre mine. E treaba lor dacă spun lucruri urâte, eu ştiu ce fac şi cât de mult muncesc în fiecare zi. Aşa că nu trebuie să explic nimănui ce fac. Joc pentru mine, pentru ţară pentru că acolo locuiesc. Am fost foarte surprinsă de reacţiile din ultimele săptămîni ale oamenilor din România, dar sînt obişnuită acum să aud lucruri rele despre mine. Nu mai e o problemă. Am un scop în viaţă şi acela se leagă de tenis, aşa că o să muncesc în continuare să-l ating“, a spus Halep pentru Gazeta Sporturilor.

Aceasta a mai precizat că „în tenis sunt atât urcuşuri , cât şi coborâşuri. Am început bine anul, dar acum sunt un pic în coborâre. Anul trecut am făcut cele mai bune rezutate la turneele de Mare Şlem, dar în 2015 am câştigat cel mai mare titlu al meu”.

De asemenea, Simona Halep a vorbit și despre căderea emoțională din ultima vreme.

„Emoţional, nu cred că am fost acolo. N-am reuşit să mă descurc. Sunt încrezătoare în jocul meu, dar emoţional şi ca putere interioară, nu cred că sunt sută la sută. Trebuie să învăţ să scot stresul din mine. Sincer, încrederea nu era la cote foarte înalte înainte de Wimbledon. E greu pentru că în timpul meciurilor simt foarte multă presiune şi, dacă nu o gestionezi foarte bine, poţi să pierzi încă din primul tur. Sunt foarte nervoasă atunci când trebuie să închid meciul, mi s-a întâmplat şi la Birmingham şi mi s-a întâmplat şi aici. Am avut şi o problemă la unghie, mi-a căzut“, a explicat numărul 3 mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.