Robert-Negoita-foto-principala-l

Conferinţa Organizaţiei PSD Bucureşti l-a ales, joi, în unanimitate, pe Robert Negoiţă în funcţia de preşedinte al acestei filiale. Primarul Sectorului 3 a fost singurul candidat pentru conducerea PSD Bucureşti, el înlocuind-o în această funcţie pe Ecaterina Andronescu.

În discursul său dinaintea votului, Negoiță a declarat că obiectivele sale sunt „o administrație eficientă și lupta împotriva corupției”, insistând asupra faptului că PSD susține „curățarea” societății de acest „cancer”.

„Am văzut voci care spun că PSD apără corupţii, ceea ce nu este adevărat, PSD, ca întrega societate, îşi doreşte o curăţare a societăţii româneşti de acest fenomen care se numeşte corupţia. Asta este o operaţie, e adevărat, când medicul taie, mai greşeste şi mai ia şi din zona bună, dar, în speranţa că medicul devine din ce în ce mai specializat şi taie mai bine, nu este niciun argument să nu spunem mai apăsat că PSD îşi doreşte o Românie curăţată de corupţi. Cu cât mai repede ne curăţăm de corupţi, cu atât mai bine pentru România”, a declarat Robert Negoiţă.

Politicianul a precizat că trebuie ca partidul să-şi propună ca obiectiv schimbarea de mentalitate, arătând că sunt prea mulţi demagogi care nu pot să spună nici două lucruri pe care să le fi făcut pentru România.

„Ne propunem un obiectiv: schimbarea de mentalitate. Este cel mai greu, dar este şi cel mai important, este obiectivul nostru de a încerca să influenţăm în bine. Prea mult am fost conduşi de demagogi care vorbesc frumos, fac glume, sunt sociabili şi care nu ştiu să scrie două lucruri pe care le-au făcut pentru România şi pentru comunitatea care i-a pus în funcţii. E nevoie să ştim să ne alegem bine liderii”, a adăugat acesta.

Negoiță a propus o întânire cu PNL pentru a discuta despre situaţia bucureştenilor la iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.