Robert-Negoita

Liderul PSD București, Robert Negoiță, primar al sectorului 3, a anunțat marți că va candida pentru șefia formațiunii la viitorul congres.

„Este un moment important pentru România, este un moment crucial pentru PSD, cel mai mare partid din România, care este la Putere, are prim-ministru, este într-o situație delicată.

Premierul a avut prima înfățișare ieri într-un dosar penal, președintele interimar este condamnat în primă instanță iar peste câteva zile avem alegeri. Cred că este nevoie de multă responsabilitate. Oamenii se așteaptă de la noi la maturitate. PSD de fiecare dată a arătat-o. (…) Doar în momentele grele se văd cei care au determinare, au curaj și dorința de a ajuta la ieșirea din impas. Nu ne putem permite acțiuni sau opțiuni riscante. În consecință da, sunt decis să candidez pentru funcția de președinte al PSD la scrutinul din 11 octombrie, pe care l-am stabilit ieri în Comitetul Executiv”, a precizat Robert Negoiță, la sediul PSD.

Robert Negoiță a menționat că i-a comunicat actualului lider interimar al PSD, Liviu Dragnea, intenția sa de a candida.

„Nu-l deranjează, suntem colegi, ne respectăm reciproc și competiția nu face altceva decât să stimuleze. Am o relație foarte bună cu Liviu Dragnea, îl respect pentru tot ce a făcut și pentru tot ce este. Dânsul nu și-a anunțat candidatura, eu am făcut-o”, a susținut președintele PSD București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.