radu-mazare-face-pastele-in-libertate-procurorii-nu-isi-pot-sustine-acuzatiile_01

Radu Mazare, fostul primar al Constanței, a spus, joi, la iesirea din sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, că îi este dor de mare și abia așteaptă să iasă în larg să practice diferite sporturi.

De-abia am venit de la Bucureşti, direct la Poliţie. Pe la ora cinci, şase, o să merg să văd cum e apa şi o să merg să înot, să scot caiacul, în orice caz în apă, la mare, pentru că la mare visam. Marea e cea mai mare dragoste a mea. M-a tulburat enorm când am venit la termenul trecut cu duba la Constanţa, cu cătuşe, nici n-am văzut marea. Numai la mare m-am gândit, mai mult decât la fete. Marea e viaţa mea”, a declarat Mazăre.

Acesta a mai afirmat că este un simplu cetățean liber, că nu-l mai interesează nimic de pe scena politică și că acum trebuie să re reobișnuiască cu lumea și cu viața. Mazăre a ținut să le mulțumească celor care au fost alături de el și l-au susținut pe perioada arestului:

Sunt anumite momente în viaţă când sufletul şi relaţiile dintre oameni atunci se dovedesc alea care sunt adevărate. Adică sunt oameni de la care nu mă aşteptam şi au fost lângă mine şi alţii la care mă aşteptam să fie lângă mine şi pe care i-am ajutat foarte mult în viaţă şi au dispărut”, a precizat fostul edil.

De asemenea, el a mai subliniat că: „am sechestru pe apartament, pe maşini cu care mai merg, dar mai am banii cash din care pot să cheltuiesc şi pot să-mi plătesc şi avocaţii. E rău, pentru că toţi cei care intră şi ajung în situaţii de astea, tuturor li se pune sechestru şi nu mai are nici familia din ce să trăiască, nici avocaţii din ce să-i plătească. Dar mai am prieteni. Şi nu, Doamne fereşte, hai să nu mă plâng. Am din ce să trăiesc”.

Radu Mazăre a fost eliberat după ce a stat în arest preventiv din data de 2 aprilie, el fiind acuzat de luare de mită, conflict de interese şi abuz în serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.