1288171479Puiu Hasotti  _AC (1)

Senatorul liberal Puiu Hașotti a afirmat marți, în plenul Parlamentului, că vechii pedeliști sunt în PDL tot așa cum foștii comuniști sunt în PSD.

„Vechii pedeliști sunt în PDL tot așa cum foștii comuniști sunt în PSD. Eu vă spun și de ce: pentru că domnul Ion Iliescu nu stă între Alina Gorghiu și Vasile Blaga. Stă între Victor Ponta și Liviu Dragnea. (…) Și o spun pentru cineva care a afirmat aici totalmente gratuit că PNL are vreo legătură cu domnul Traian Băsescu. Domnul Traian Băsescu nu are nicio legătură cu actualul PNL, are legătură cu altceva, are legătură cu scandalul veșnic în România, are legătură cu toate diversiunile politice care se pot imagina”, a precizat Puiu Hașotti, în plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, la dezbaterea moțiunii de cenzură.

Senatorul liberal Puiu Hașotti a ținut să sublinieze că moțiunea de cenzură este „strict politică, care îl vizează pe primul ministru”.

„Domnule prim-ministru ați spus de nenumărate ori că PDL a făcut cu PNL o alianță. Vorbiți în continuare de PNL și de PDL și ați spus că niciodată nu vom face alianță cu PDL, dar în 2009 sfârșitul lui 2008 cine a făcut Guvernul cu PDL? Domnule prim-ministru ați fost în Guvernul Boc prim-ministru? Ați fost. Ați fost ministru pentru relația cu Parlamentul. Ați spus că Predoiu a închis spitale, dar dvs. ați făcut vreun spital nou? Nu, nu ați făcut niciunul nou. (…) Încetați să vorbiți despre Uniunea Social Liberală”, a mai adăugat Puiu Hașotti.

De asemenea, senatorul PNL  Puiu Hașotti a spus că amenințarea ministrului Cazanciuc la adresa lui Alina Gorghiu este „incalificabilă”.

„Vom contracara prin orice metodă gestul laș și iresponsabil de aș lua prizonieri proprii parlamentari. Interdicția aceasta de a vota la moțiunea de cenzură este un gest de lașitate de dispreț față de oameni și este o ticăloșie”, și-a încheiat discursul senatorul Puiu Hașotti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.