Liviu_Dragnea_si_Victor_Ponta_la_reuniunea_BPN_al_PSD_-_03.02.2014_(12286824916)

Partidul Social Democrat își alege astăzi președintele, după ce Victor Ponta a renunțat la șefia partidului din cauza problemelor penale.

Unicul candidat al acestui scrutin intern este Liviu Dragnea, cel care a și asigurat perioada de interimat a conducerii de până acum, iar toți membrii PSD trebuie să voteze după aceleași reguli prevăzute și la alegerile locale.

„Este prima probă serioasă pe care o dă acest partid ca şi existenţă, ca şi prezenţă, ca şi activitate şi ca şi dorinţă de a se implica într-un minim exerciţiu de democraţie. Am votat cu speranţa că ziua de astăzi poate să fie un început pentru un drum nou pentru PSD. Este vorba despre încheierea unui ciclu politic, avem în faţă multe provocări şi prin execiţiul de astăzi şi prin acţiunile pe care le vom întreprinde în zilele următoare, PSD are şansa să fie primul partid care înţelege că cetăţenii români îşi doresc din ce în ce mai mult să participe la decizie, să fie consultaţi, să se ţină cont de părerile şi propunerile lor şi de modul cum doresc să arate ţara, societatea”, a transmis Dragnea.

De asemenea, premierul Victor Ponta a scris pe Facebook că: „după aproape 6 ani la vârful PSD, este timpul pentru un nou început şi în partid. Votez pentru echipa şi pentru continuarea creşterii. Am făcut echipă bună cu Liviu şi sunt convins că va continua proiectele bune pe care le-am început împreună – modernizarea partidului, deschiderea sa spre urban în paralel cu menţinerea unei legături speciale cu zona rurală, atragerea de cât mai mulţi tineri, conectarea la problemele reale ale românilor. Voi fi alături de echipa din fruntea partidului. Sunt convins că, la anul, PSD va putea obţine o performanţă cel puţin la fel de bună ca cea din alegerile locale, parlamentare sau europene”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.