victor-ponta

Procesul lui Victor Ponta, trimis în judecată în dosarul Turceni-Rovinari, începe astăzi, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după ce procurorii DNA au trimis joia trecută dosarul la instanţă, iar vineri judecătorul căruia i-a fost repartizat s-a abţinut.

Astăzi, de la ora 12:00, este primul termen stabilit de judecătorul de cameră preliminară pentru verificarea măsurilor asiguratorii şi preventive din dosar.

Procurorii DNA l-au trimis în judecată joi pe Victor Ponta, alături de alte patru persoane, în dosarul Turceni-Rovinari.

Dosarul a fost înregistrat tot joi, 17 septembrie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procurorii propunând menţinerea măsurilor preventive şi asigurătorii dispuse în timpul cercetării.

Magistratul Cristina Rotaru, de la ICCJ, care trebuia să analizeze dosarul premierului Victor Ponta, vineri, în cameră preliminară, s-a abţinut.

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată pentru 17 infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală şi spălarea banilor, fapte pe care le-ar fi comis în calitate de avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat „Ponta Victor-Viorel”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.