oana_mizil_31639700

Oana Niculescu Mizil, iubita lui Marian Vanghelie, a declarat că are foarte mare încredere în justiţie și în judecători şi că speră să se admită cererea lui Vanghelie de ieșire din arest.

„Sunt aproape 107 zile, cred că e timpul să vină acasă. Eu cred că se încalcă nişte principii şi nişte drepturi, dreptul la apărare, de acolo nu poate să se apere, îl apără avocaţii, îl apăr eu cât pot de mult, dreptul la cât să vorbească, vorbeşte o dată pe zi la telefon, ori cu mine, ori cu avocaţii, deci el nu are cum să-şi construiască apărarea, să-şi dovedească nevoinovăţia. Se încalcă dreptul la libertate, pentru că, până la urmă, el este în momentul ăsta sub prezumţia de nevinovăţie, până când se judecă şi atunci se va afla dacă este sau nu vinovat şi va fi condamnat sau nu. Se mai încalcă multe alte drepturi, drepturile cetăţeneşti până la urmă”, a spus Oana Niculescu Mizil.

Oana Mizil a mai precizat că Marian Vanghelie ține la colegii din PSD și nu are de gând să dezvăluie lucruri din interiorul partidului, pentru că are principii și demnitate.

„El ştie exact ce s-a întâmplat în partid, ştiu şi eu, dar nu vreau să vorbesc. Pe mine mă preocupă fetiţa, mă preocupă sănătatea, eu nu vreau ca nimeni să ajung în situaţia noastră, nici Victor, nici Daciana în situaţia mea, pentru că e o situaţie foarte grea. E a doua oară în viaţă când trec prin aşa ceva şi ştiu ce înseamnă pentru familie. Eu în politică nu mai sunt, dar mă voi ocupa şi voi avea grijă inclusiv de oamenii de rând, pentru că ceea se se întâmplă cu Marian, ştiu … aici este regretul meu, ca om fost politic şi care provin dintr-o familie cu istorie politică, este şi regretul lui Marian şi poate al celorlalţi care au fost colegi cu el de arest, că nu ne-am ocupat mai devreme pentru oamenii de rând care sunt în aceeaşi situaţie, sunt nevinovaţi”, a afirmat iubita lui Vanghelie.

Aceasta a mai precizat că măsura arestului preventiv are o durată mult prea mare și blochează multe activități: „Marian este de un sfert de an departe de familie, departe de noi, departe de muncă. Totul în Sectorul 5 este blocat, administraţia este blocată. Şi l-aţi văzut şi pe domnul preşedinte Băsescu, care spune clar că nu numai Sectorul 5, toată ţara, din punct de vedere administrativ, acolo unde sunt probleme, este blocată. Şi cred că ar trebui făcut ceva”. a subliniat Oana Mizil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.