scrisoarea

Scrisoarea prin care Harry Potter era informat că a fost admis la şcoala de magie Hogwarts, prezentată în „Harry Potter şi Piatra Filozofală”, primul film din această franciză cinematografică, estimată la 6.400 de dolari, va fi scoasă la licitaţie, potrivit contactmusic.com.

Această scrisoare îl anunța pe tânărul Harry Potter, interpretat de actorul Daniel Radcliffe, că a fost admis la Şcoala de magie şi vrăjitorie Hogwarts. Aceasta a apărut în primul film din seria „Harry Potter”, lansat pe marile ecrane în anul 2001.

scrisoarea2

Scrisoarea va fi pusă în vânzare într-o licitaţie care va avea loc miercuri, la Odeon BFI IMAX din Londra.

Documentul, estimat de specialişti la 6.400 de dolari, va fi pus în vânzare la evenimentul „Entertainment Memorabilia Auction”, o licitaţie organizată de Prop Store.

Cărţile din seria „Harry Potter” – şapte volume, care s-au vândut în peste 450 milioane de copii pe plan mondial – au fost publicate de scriitoarea britanică J.K. Rowling între anii 1997 şi 2007 şi au fost adaptate pentru marele ecran, cu Daniel Radcliffe în rolul lui Harry, Emma Watson ca Hermione Granger şi Rupert Grint ca Ron Weasley.

Cele opt filme realizate pe baza romanelor din franciza „Harry Potter” au avut încasări totale de peste 7,7 miliarde de dolari pe plan mondial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.