cup of fatty coffee with butter

Mai nou, mulți oameni nu mai pun în cafea lapte sau zahăr, ci unt. Această practică a adăugării untului în cafea poate suna un pic ciudat sau chiar nesănătos. Vă prezentăm mai jos câteva motive care te vor convinge să începi să adaugi de mâine unt în cafea.

Untul natural are un raport echilibrat de acizi grași omega 6 și omega 3, ceea ce contribuie la reducerea grăsimilor și a colesterolului. Acest tip de unt este o sursă bogată de vitamina K, care reduce riscul bolilor cardiovasculare.

Adăugarea de unt în cafea asigură organismului un aport de grăsimi sănătoase care sprijină regenerarea celulelor și echilibrează producția de hormoni. Butiratul, un acid gras, s-a dovedit a fi eficient în prevenirea bolilor neurodegenerative și a bolilor de inimă, în accelerarea metabolismului și creșterea consumului energetic în organism, demonstrând, totodată, și proprietăți anti-inflamatoare.

Dacă bei această cafea în fiecare dimineață, încurajezi corpul să ardă mai multe grăsimi pe toată durata zilei. Acidul linoleic conjugat conținut de unt reduce țesutul adipos în special în rândul persoanelor supraponderale.

Cafeaua băută astfel te încarcă cu energie pentru întreaga zi și stimulează funcția cognitivă. Efectele se instalează în decurs de câteva ore. Aceasta cafea încurajează corpul să producă cetone, care iau naștere atunci când energia calorică derivă nu din carbohidrați, ci din grăsimi.

Puteți înlocui masa de dimineață în întregime cu doar două lingurițe de unt adăugate la cafea. Începe să amesteci puțin unt în cafeaua de dimineață și vei obține un energizant cremos, savuros și sănătos care te va pune în mișcare imediat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.