557719c795f9cf2f24000000 (1)

Mirel Rădoi a rezistat mai puţin de trei luni pe banca Stelei. După dezastrul din partida tur cu Rosenborg, scor 0-3, în play-off-ul pentru Europa League, tehnicianul a decis să demisioneze.

Extrem de calm aseară, după meciul cu norvegienii, când a anunţat că va continua ca antrenor al campioanei, Rădoi s-a răzgândit în această dimineaţă. După o noapte albă, în care a cântărit fiecare variantă în parte, tehnicianul a decis să le comunice jucătorilor decizia lor: pleacă de la Steaua.

Chiar dacă Becali l-a asigurat încă o dată de faptul că are credit nelimitat din partea lui, perspectiva schimbărilor de la echipă, dar mai ales atitudinea fanilor, care l-au contestat vehement la ultimele două partide, au contat decisiv în hotărârea tehnicianului.

Rădoi a mers în această dimineaţă în cantonamentul echipei, unde i-a informat pe fotbalişti de decizia sa. Chiar dacă mulţi dintre jucători îl apreciau pentru modul în care a ştiut să se apropie de ei în scurta perioadă petrecută împreună, nici rugăminţile acestora de a rămâne nu l-au întors din drum pe acesta.

Rădoi lasă Steaua după 7 etape pe locul 6, la 4 puncte distanţă de liderul Astra. Toate obiectivele din această vară ale echipei au fost compromise: calificarea în grupele Ligii Campionilor şi aproape sigur, calificarea în Europa League. Mai mult, cu el la timonă, roş-albaştrii nu au reuşit nici măcar o victorie pe teren propriu, indiferent de competiţie, din 7 încercări.

Cel mai probabil în următoarele zile de destinele echipei se vor ocupa Massimo Pedrazzini şi Nicolae Dică. Alte opţiuni pe care Becali le ia în calcul sunt: Costel Gâlcă, Mihai Teja sau Mihai Stoichiţă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.