5423906-mediafax-foto-liviu-chirica

Ministrul Educației și Cercetării Științifice, Sorin Cîmpeanu, a anuțat că este posibil ca școala să înceapă cu o săptămână mai devreme începând cu anul școlar 2016-2017.

„Am avut chiar acum o jumătate de oră o discuție cu reprezentanții Consiliului Național al Elevilor, care au avut o solicitare extrem de pertinentă și de matură: au solicitat ca începerea anului școlar să fie cu o săptămână mai devreme, dar au solicitat ca acest lucru să se facă începând cu anul școlar 2016-2017, nu de acum. Este o solicitare înțeleaptă pentru că este mult prea târziu pentru a anunța o schimbare atât de importantă la nivelul calendarului școlar. Sunt planificate foarte multe activități specifice sistemului de educație deja luând ca referință pentru începerea anului școlar data de 15 septembrie”, a spus Sorin Mihai Cîmpeanu într-o conferință de presă.

„Eu, personal, iau în calcul această modificare, pentru că sunt foarte multe argumente prezentate de către elevi, pe care le apreciez ca fiind în avantajul procesului de învățământ”, a mai spus ministrul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.