Miere-si-scortisoara-un-remediu-miraculos

Folosite separat, atât mierea, cât și scorțișoara au proprietăți excelente de vindecare, datorită multitudinii de elemente pe care le conține fiecare: vitamine, substanțe minerale, zaharuri, enzime, acizi organici, antioxidanți. Dar combinația lor este chiar mai bună: mierea amestecată cu scorțișoară a fost considerat un adevărat elixir de sănătate.

Această combinație este foarte eficientă, ingredientele fiind la îndemână la prețuri accesibile. Mierea cu scorțișoară poate fi folosită mai ales în următoarele situații:

Boli de inimă
Pentru a vă menține sănătatea inimii, puteți prepara o pastă din miere și scorțișoară. Consumați pasta pe pâine, la micul dejun, în fiecare dimineață. Aceasta scade nivelul colesterolului din artere, prevenind atacurile de cord.

Colesterol
Această combinație vă va ajuta să diminuați nivelul colesterului cu aproximativ 10% in doar două ore. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați două linguri de miere și trei linguri de scorțișoară într-o cană mare de ceai. Consumați regulat această băutură.

Infecții urinare
Amestecați două linguri de scorțișoară și o lingură de miere într-un pahar cu apă călduță. Consumați zilnic și veți elimina mult mai repede bacteriile din vezica urinară.

Artrită
Preparați o mixtură miraculoasă amestecând două linguri de miere și o lingură de scorțișoară într-un pahar cu apă. Dacă veți consuma această băutură în fiecare zi dimineața și seara, veți ameliora simptomele artritei cronice.

Sistem imunitar
Consumul regulat de miere și scorțișoară întărește sistemul imuniat și protejează organismul de virusuri și bacterii.

Răceală
În cazurile de răceală, tuse cronică și sinuzită, luați o lingură de miere și 1/4 lingură de scorțișoară trei zile consecutiv.

Pentru o respirație proaspătă
Clătiți-vă gura cu un amestec de apă caldă, o lingură de miere și scorțișoară dimineața și vă veți păstra respirația proaspătă pe durata întregii zile.

Dureri de stomac
Veți scăpa de durerile de stomac dacă veți consuma regulat miere și scorțișoară. Mai mult decât atât, această combinație este de un real ajutor pentru cei care suferă de ulcer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.