Singer-Mariah-Carey-is-honored-with-Star-on-The-Hollywood-Walk-of-Fame

Cântăreaţa americană Mariah Carey a primit o stea pe Walk of Fame din Hollywood, în cadrul unei ceremonii care a avut loc miercuri la Los Angeles, informează billboard.com.

Steaua dedicată artistei americane, cea de 2.556-a de pe Aleea Celebrităţilor din Hollywood, se află la intersecţia dintre Hollywood Boulevard şi Argyle Avenue, pe trotuarul din faţa W Hotel. Pe faţada Teatrului Pantages, aflat vizavi, a fost afişat următorul mesaj: ”O stea pentru o stea! Felicitări, Mariah Carey!”.

mariah-carey-walk-of-fame-thatgrapejuice

Mariah Carey, purtând o rochie neagră, lungă şi fără mâneci, a captat întreaga atenţie şi a susţinut un scurt discurs de mulţumire, la care au asistat şi copiii ei, gemenii Monroe şi Moroccan. Vedeta a mulţumit, de asemenea, fanilor şi invitaţilor prezenţi la eveniment.
”Dumnezeule, e atât de copleşitor şi de emoţionant. Mă faceţi să plâng. Această stea reprezintă o mare onoare şi un vis devenit realitate”, a spus artista.

jjj

Ceremonia, care a durat aproximativ 40 de minute, a fost urmată de un dineu de gală, organizat la Hollywood Roosevelt Hotel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.