dragnea_cel_voinic

Social-democrații vor vota, în plenul Camerei Deputaților, pentru ridicarea imunității fostului ministru Elena Udrea, a anunțat marți președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Am și vorbit cu domnul Zgonea astăzi. Ceea ce am spus la congres, duminică, nu au fost vorbe în vânt. În situații de genul acesta nu avem niciun fel de ezitare. Partidul Social Democrat va vota pentru ridicarea imunității parlamentare”, a declarat Liviu Dragnea, într-o emisiune la Realitatea TV.

Procurorul general Tiberiu Nițu a solicitat președintelui Camerei Deputaților declanșarea procedurilor pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de deputatul Elena Udrea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de luare de mită, trafic de influență, instigare la abuz în serviciu, efectuare de operațiuni financiare incompatibile cu funcția, ori încheierea de tranzacții financiare, utilizând informațiile obținute în virtutea funcției, spălare de bani și fals în declarații de avere, în perioada în care avea calitatea de membru al Guvernului României.

Anterior, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a cerut Camerei Deputaților ridicarea imunității pentru urmărirea penală, reținerea și arestarea preventivă a Elenei Udrea pentru noi fapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.