dragnea_vrea_tot_psd

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, întrebat dacă social-democraţii vor negocia cu șeful statului Klaus Iohannis schimbarea Guvernului, că „bineînţeles” că PSD va onora orice fel de discuţii, pe orice temă, şi nu vor refuza dialogul, însă aşteaptă o invitaţie de la Palatul Cotroceni.

„Orice invitaţie care va veni din partea preşedintelui României la PSD, va fi onorată de noi. Orice invitaţie, pe orice temă”, a precizat Liviu Dragnea, cu privire la atitudinea sa ca preşedinte al PSD.

Întrebat dacă va onora inclusiv invitaţii pe tema schimbării premierului Victor Ponta din fruntea Guvernului, Dragnea a menționat că Partidul Social Democrat „nu îşi permite să refuze” nicio invitaţie.

„Preşedintele României, ales de peste şase milioane de români, dacă va face o invitaţie la PSD, această invitaţie va fi onorată pentru orice fel de discuţie. Noi nu ne permitem să refuzăm o invitaţie la dialog. Eu fac invitaţie la dialog de aproape o lună de zile. Bineînţeles că participăm la orice fel de discuţie”, a afirmat Liviu Dragnea.

Președintele Partidului Social Democrat a precizat totuşi că aşteaptă ca iniţiativa să vină de la Palatul Cotroceni, pentru că „PSD nu poate să facă preşedintelui o invitaţie”. „În mod normal, civilizat este ca de acolo (Palatul Cotroceni – n.r.) să vină invitaţiile. Mai mult decât invitaţiile publice, chiar nu am ce să fac”, a mai adăugat Liviu Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.