liviu_dragnea_a_demisionat_din_guvern

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, că a avut o discuţie cu Alina Gorghiu, copreşedinte al PNL, şi a convenit ca întâlnirea între liderii partidelor parlamentare pe tema Codului Fiscal să aibă loc joi, la ora 10.00, adăugând că prima reacţie a liderului PNL i s-a părut corectă.

”Am discutat despre Codul Fiscal, am informat colegii despre discuţiile din Coaliţie şi despre deciziile politice luate în Coaliţie, faptul că vom avea o intâlnire joi cu celalte partide parlmentare. Am avut o discuţie cu domna preşedinte Alina Gorghiu şi am stabilit ca joi, în jurul orei 10, să avem o discuţie pe Codul Fiscal, urmând să vă comunicăm şi locaţia”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a precizat că liberalii au fost de acord şi că i s-a părut corectă prima reacţie a liderului PNL Alina Gorghiu în privinţa deciziei coaliţiei referitoare la Codul Fiscal.

”Au fost de acord. Am văzut şi prima reacţie a doamnei Gorghiu, mi s-a părut o reacţie corectă şi am discutat, am întrebat dacă este în regulă ziua de joi şi am convenit joi ora 10”, a adăugat acesta.

El a susţinut că partidele din Coaliţie au considerat trebuie să-şi ia un răgaz de câteva zile pentru a studia cifrele Codului Fiscal şi să decidă în cunoştinţă de acuză, adăugând că este important ca liderii partidelor să se întâlnească joi.

”În mod firesc, la această întâlnire, coaliţia trebuie să meargă cu acelaşi punct de vedere. Ne vom mai consulta până joi”, a menţionat Dragnea.

Prima reacţie a copreşedintelui PNL Alina Gorghiu faţă de decizia PSD de a amâna dezbaterile parlamentare pe Codul Fiscal a fost aceea că ”acordul forţelor politice este fundamental”, ea remarcând cu ”satisfacţie” că, pentru prima dată, Coaliţia de guvernare se disociază de ”heirupismul” lui Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.